Het zien van een gesloten kist voorspelt succes en rijkdom. Het geeft ook de ontdekking van een geheim aan. Als wij degene zijn die de kist geopend vinden of als we hem openen, zullen we een geheim ontdekken. Als het iemand anders is die het opent, zullen ze ons geheim ontdekken en het zal worden onthuld….

(Kijk naar BUSTE)

Een lege kist betekent ziektes en verdriet. De volle kist betekent dat u voor uw correspondentie moet zorgen….

…Zwaarden of sabels symboliseren de moed en kracht. Als we het volledig zien, bevestigt het onze waarde en belooft het ons macht, en als we het al hebben, succes en sociale status. Als er naast het zwaard weegschalen staan, symboliseert dit de gerechtigheid die je met daden en woorden zult betrachten. Als in onze droom de focus op het heft van het zwaard ligt, wordt het zwaard een kruis. (Kruis: als we op de borst blijven, waarschuwt ons voor de noodzaak om onze primitieve overtuigingen die we achter ons laten, te herstellen. Als we op de grond zien, kondigt deze droom aan dat de tijd is gekomen om definitief te kiezen waar we ons leven op richten.) wat opvalt is zijn tweesnijdend lemmet: als het lemmet scherp en glanzend is, zullen onze woorden overtuigend zijn. Als het gebrekkig of kort is, toont het gebrek aan welsprekendheid. Als het zwaar en onpraktisch is, geeft het aan dat we beloven wat we niet kunnen nakomen. In een seksuele context vertegenwoordigt de riem mannen en de schede – vrouwen….

…Voordat de geboortedroom wordt geïnterpreteerd, moet er rekening worden gehouden met de waaksituatie, als er een bevalling in het gezin wordt verwacht, is het in dit geval zinloos om te interpreteren. Geboorte in een droom spreekt over iets dat in ons broeit, misschien een project. Het is merkwaardig dat zowel vrouwen als mannen deze droom hebben, maar in het geval van mannen door de meest onwaarschijnlijke plaatsen zoals het hoofd, de borst. We zullen bekijken of de bevalling gelukkig en soepel verloopt, wat een prachtig voorteken is. Als de bevalling problematisch is en externe hulp vereist, geeft dit aan dat het ding zal worden gedaan met grote complicaties. Als de levering verpest is, betekent dit dat onze hoop zal worden afgebroken zonder dat we ze kunnen bereiken….

…Als de dromer zijn eigen borst ziet, dan is dat een symbool van gezondheid en kracht. Dromen over een gezonde kist is een voorteken dat u binnenkort voorstellen zult ontvangen van een vriend of familielid die u zal steunen bij de ontwikkeling van uw doeleinden….

…Haar is een teken van mannelijkheid zolang het zich in sommige delen van het lichaam bevindt, zoals de borst, armen en benen, en in de juiste verhouding. Een teveel aan haar bij vrouwen manifesteert een instinctief en sensueel leven. Zonder baard te zijn, is een indicatie dat we een buitensporige karakterzwakte vertonen….

Borst in een droom betekent sensueel genot en de behoefte aan genegenheid en liefde, die je nu nodig hebt.

…Als we het op de borst dragen, waarschuwt het voor de noodzaak om onze primitieve overtuigingen die we wegduwen te herstellen. Als we het op de grond zien, kondigt deze droom aan dat het tijd is dat we beslist moeten kiezen waar we ons leven naartoe willen leiden….