…Dromen over moorden betekent dat je binnenkort gedwongen wordt om op reis te gaan. U zult in moeilijkheden en andere moeilijkheden worden gemengd. Dromen dat je een moord hebt gepleegd, betekent dat je een einde moet maken aan een oude gewoonte en aan je vroegere denkwijzen. Dit kan ook het einde betekenen van een bijlage. Als alternatief kunt u enige onderdrukte agressie of woede hebben. Dromen dat je getuige bent van een moord duidt op diepgewortelde woede jegens iemand. Bedenk hoe het slachtoffer aspecten van zichzelf vertegenwoordigt die u wilt vernietigen of verwijderen. Dromen dat je vermoord bent, suggereert dat je gescheiden bent van een belangrijke en zinvolle relatie en dat je probeert om jezelf los te koppelen van je emoties. Het vertegenwoordigt ook uw ongebruikelijke talenten. Merk ook op dat deze dromen over moord vaak voorkomen tijdens periodes van depressie….

…Dromen over een huwelijk duidt op compromis, harmonie of overgang. Dromen van een huwelijk kan ook symbool staan ​​voor de eenwording van tegengestelde aspecten van je karakter. Het kan bijvoorbeeld de vereniging van uw mannelijke en vrouwelijke kant vertegenwoordigen. Dromen van de persoon met wie u getrouwd bent of ex-partner, betekent dat u bepaalde aspecten van uw eerdere relatie met hem / haar overneemt en daarvan leerde. Het kan ook betekenen dat u erkent dat uw huidige relatie iets gemeen heeft met uw vorige relatie. Dromen dat je gedwongen bent met iemand te trouwen, geeft aan dat je in een onaangename situatie terechtkomt. Dromen dat je niet tevreden bent met je huwelijk, geeft aan dat je geneigd bent illegale handelingen te verrichten. Dromen dat je niet gelukkig bent met je huwelijk, kan er ook op wijzen dat je een onaangename situatie afdwingt….

…In deze droom is de droom zelf erg belangrijk omdat er sensaties uit worden gehaald. Als we door het bos lopen en we ons veilig voelen, laat dat zien dat we onszelf bezitten, we genieten van een gezond verstand. Als we verdwalen in het bos en angst voelen, als er een gebrul is of als er dreigende beesten verschijnen en als de stilte grimmig is, dan betekent dit in al deze gevallen dat we nog steeds niet de eigenaar zijn. Maar als we de zon zien schijnen en als het licht van de zon ons laat zien waar we lopen, is dat voor ons een teken dat het aan het einde komt en dat we onze innerlijke angsten begrijpen. We zijn klaar om ze aan het einde te overwinnen….

…Over het algemeen is het een symbool van verlies, verdriet en het einde van iets. Als we dromen dat het kadaver van ons is, vertelt de droom ons dat we proberen te ontsnappen aan een situatie of probleem. Als we het kadaver van een vijand zien, symboliseert het een vredig geweten, en het bijwonen van de begrafenis van een lijk geeft aan dat we eindelijk een einde zullen maken aan een aantal oude wrok….

…Van boord gaan in een haven kan erop wijzen dat we de nadering al aan het einde van een fase of een project dat we aan het ontwikkelen zijn, al onbewust voelen. Het hangt af van de gevoelens die we in dromen experimenteren of dat einde gelukkig of ongelukkig zal zijn….

…Dromen dat je de melancholische tonen van een harp hoort, duidt op een aantal dingen waar je van hebt genoten (zaken, entertainment, plezier, uitstapjes of gewoon veel geluk), loopt ten einde. Dromen van een kapotte harp duidt op het einde van vreugde, bijvoorbeeld tussen geliefden, misschien een pijnlijke en moeilijke ziekte, zowel van jezelf als van een familielid; het kan ook betekenen dat u fouten moet maken in uw politieke of sociale relaties. Dromen over het spelen van een harp geeft aan dat de dromer overschat wordt, dus hij zou wat nederiger moeten zijn, want dat kan tot ernstige mislukkingen en frustraties leiden….

…Wanneer een vrouw ervan droomt in een militair kamp te zijn, geeft dit aan dat ze binnenkort problemen zal krijgen en dat zelfs het einde van een relatie met haar vriend of echtgenoot kan plaatsvinden. Dromen van een diploma van een militaire luitenant kondigt meestal een aanstaande reis aan die gunstig en vruchtbaar zal zijn voor de dromer. De dromer moet echter voorzichtig zijn met roddels die schadelijk kunnen zijn….

…Dromen dat je overspel pleegt, geeft aan dat je door een moeilijke periode zult gaan en met veel problemen te maken zult krijgen. Als u in het echte leven een overspelige bent, heroverweeg dan de dingen die u doet en maak een einde aan deze relatie, want u bedriegt of uw partner weet wat u doet….

…Dromen dat jij (of je partner) een minnaar hebt, suggereert het onbewuste verlangen om je huidige relatie te beëindigen. Aan de andere kant voel je je verwaarloosd in de relatie. Dromen dat je de minnaar bent, duidt op een verlangen om een ​​affaire te hebben. Het zien van een geliefde in de droom suggereert dat je wordt bedrogen….

…Dromen om in een unie te zijn, is een collectieve actie. Het kan betekenen dat u iets moet doen dat voor iedereen goed is. Een verbintenis in je droom zien, betekent harmonie of een periode van rust. U kunt belangrijke manieren in het leven proberen. Deze droom vertegenwoordigt ook eenwording van afzonderlijke aspecten van jezelf. Overweeg de kwaliteiten en kenmerken van de persoon met wie u een band heeft. Voor deze eigenschappen moet je in jezelf kijken. Dromen van een huwelijksaanzoek suggereert dat sommige situaties een ongunstige wending nemen. Dromen om in een vereniging te zijn met iemand uit je verleden, betekent leren over fouten. Aan de andere kant betekent het dat uw huidige relatie gemeen heeft met uw vorige relatie. U maakt echter enkele fouten….

…Droom van een herenhuis symboliseert je potentieel en grootste groei. Misschien heb je het gevoel dat de huidige situatie of relatie zich in een cirkel bevindt. Droom van een herenhuis symboliseert je vermogen om te groeien en je potentieel te ontwikkelen. Aan de andere kant geeft het ook aan dat uw huidige relatie of situatie stagneert en dat u vooruit moet….

…Dromen van een gierig persoon of er een zijn, is een aankondiging voor de nabije toekomst dat je zeer slechte zaken, verliezen en aanvallen van andere mensen en concurrenten zult hebben. Voor een jonge vrouw suggereert de droom over gierig zijn de waarschijnlijkheid dat ze een relatie met een rijke man krijgt, maar de relatie of het huwelijk kan ongelukkig zijn. Dromen dat een van je vrienden gierig is, is een teken van veel problemen met vrienden of partners….

…Dromen over je man geeft aan hoe je relatie met hem is en de mening van je onderbewustzijn jegens hem. Het is belangrijk om de rol van uw man in de droom te analyseren, en hoe u over hem denkt. Als je ervan droomt een echtgenoot te hebben, als je er in je echte leven geen hebt, symboliseert dit een nieuwe relatie of toewijding. Het kan ook de eigenschappen van je vader vertegenwoordigen die je in je droom manifesteert door middel van een echtgenootbeeld, die deel uitmaken van de mannelijke kant van je persoonlijkheid….

…Droom van een foetus symboliseert de ontwikkeling van een nieuwe relatie of idee in je leven. Iets creatiefs dat gaat gebeuren. Dromen van een lelijke foetus kan betekenen dat je een aantal moeilijke problemen in je leven of in een relatie oplost….

…Dromen van anjers betekent liefde en passie. Bijna alle auteurs interpreteren dat als anjers geel zijn, de droom de schijn van jaloezie in de relatie aankondigt. Als je jezelf in de droom anjers aan anderen ziet geven, moeten we altijd rekening houden met hun kleur. Als ze rood zijn, betekent dit verlangens naar een seksuele relatie en als ze roze zijn, wil je je liefde verklaren. Witte anjers zijn meer gerelateerd aan familiegevoelens….

…Dromen van acteurs die optreden en opgewekt zijn, suggereert frivoliteit die moet worden vermeden. Dromen van een actrice geeft aan dat zakelijke en andere zaken die u mogelijk beheert, in lange tijd niet veranderen. Dromen van een actrice op een forum suggereert dat je binnenkort teleurgesteld zult zijn door iets onverwachts. Als de dromer verliefd wordt op de actrice (of acteur) geeft dan aan dat je snel zult lijden. Dromen om met een acteur of actrice te praten is een teken van ijdelheid. Dromen van een actrice die lijdt, geeft aan dat de dromer iemand kan helpen die hem nodig heeft, om hen te helpen uit de schande die hen omringt, te overwinnen. Dromen van een affaire met een acteur of actrice duidt op de wens om een ​​affaire te hebben; het betekent ook dat de dromer, vanwege zijn ijdelheid, zichzelf als talentvol genoeg beschouwt om obstakels te overwinnen en een beter leven te krijgen … En wat betekent dat hij momenteel niet gelukkig is met wat hij heeft. Dromen van dode acteurs is een teken van pech als gevolg van een onjuiste administratie van uw bedrijf, wat kan leiden tot gewelddadige handelingen of mislukkingen die tot armoede kunnen leiden. Dromen van acteurs of actrices die zonder richting ronddwalen en hun verdriet tonen, is een waarschuwing dat het risico bestaat dat de dromer faalt in zijn sociale relaties, zaken, werk, enz., Doordat hij zijn plichten en verantwoordelijkheden heeft verwaarloosd. Als iemand van zichzelf droomt als acteur (vooral als deze persoon jong is), betekent dit dat hij zal moeten werken om te overleven, ook al is het niet leuk, je kunt maar beter met enthousiasme en berusting werken. Wanneer een vrouw ervan droomt te zijn getrouwd, verloofd of verhuizen naar een beroemde acteur, onthult ze haar fantasierijke geest, wat betekent dat ze niet met haar voeten op de grond staat. Daarom is dit een droom die je waarschuwt dat illusies je nergens brengen. Wanneer een man ervan droomt dat hij lol heeft met een beroemde actrice, onthult dat dat hij ernaar verlangt om los te komen van bepaalde vormen van druk, misschien als gevolg van een gespannen relatie met zijn vrouw (of vriendin als hij niet getrouwd is), of een naast familielid (meestal de moeder, tante, etc.), en het betekent ook dat deze relatie elke dag meer gespannen wordt….

…Droom van ontrouw betekent een bericht over seks. Het kan ook betekenen dat u zich schuldig voelt over een relatie, of dat u zich ontevreden voelt over uw huidige relatie en op zoek bent naar meer opwindende emoties….

…De betekenis van deze droom kan variëren, afhankelijk van het aspect van de zalf, en vertegenwoordigt meestal onze relatie met anderen. Als de zalf lekker is en lekker ruikt, betekent dit dat onze relatie, zowel zakelijk als intiem, erg aardig en vriendelijk is….

…Dromen over elk soort uniform, maar vooral militaire, suggereert het verlangen naar vriendschap of relatie binnen de officiële autoriteit voor enige hulp. Als een jonge vrouw ervan droomt een uniform te dragen, suggereert dit dat ze graag een relatie zou willen hebben met een militair, maar als het uniform tijdens de droom wordt gegooid, kan dit betekenen dat ze gewoon van gevaarlijke avonturen houdt. Dromen over het dragen van een uniform is een indicator van eer en roem. Een mooie toekomst is onderweg, zolang er goede beslissingen worden genomen. Het voorspelt meestal belangrijke veranderingen in het leven….

…Bloemen zijn het symbool van het vluchtige en vergankelijke. Als we bloemen zien die onze behoefte uitdrukt om een ​​andere ziel te vinden die in onze emotionele behoeften voorziet. Als we bloemen nemen, geeft dit aan dat een relatie intens en beantwoord zal zijn. Als we bloemen van iemand anders ontvangen, is dat een garantie van liefde van wie ze worden bezorgd. Als we alleen de geur opmerken, onthult het ons dat we een goede kans hebben gemist. Als we ze zien verwelken, betekent dit dat een relatie tot een einde komt of een weerspiegeling is van desillusie en ontgoocheling. De oranje en gele bloemen weerspiegelen leven en creatieve energie. De rode bloemen betekenen brandende passie en gevoelens. De blauwe bloemen vertonen een dromerige onwerkelijkheid….

…Het zien van een pagina in een droom betekent dat je boos bent vanwege een verbroken relatie, dit zal resulteren in een relatie met een andere persoon. Het zien van een lege pagina in een droom suggereert dat je geen zin hebt om iets te doen, dat je je verward voelt en dat je nergens heen gaat. Dromen dat je een pagina hebt, geeft aan dat je absurd amusement en mislukte genoegens zult vinden….

…Dromen over medaillons suggereert dat uw efficiëntie op het werk, uw bedrijf, uw gedrag enz. Goede resultaten zal opleveren, en in sommige gevallen eer. Dromen dat je een medaillon bent kwijtgeraakt, duidt op frustraties en mislukkingen. Dromen dat een medaillon om je nek hangt, suggereert, speciaal voor vrouwen, het volgende: Als een jonge vrouw droomt dat de man van wie ze houdt het medaillon heeft, suggereert dat dat ze verschillende bewonderaars en vrijers zal ontmoeten. Dromen dat een jonge man een medaillon draagt, duidt op een aanstaande huwelijk, maar als het medaillon in de droom verloren gaat, waarschuwt het je dat je relatie dreigt te verbreken of dat een familielid een ziekte kan oplopen. Wanneer een jonge vrouw droomt dat ze een medaillon teruggeeft aan haar geliefde, symboliseert dit het teruggeven van een verlovingsring. Als een jonge vrouw op het punt staat te trouwen en ervan droomt een medaillon te breken of te verliezen, symboliseert dit de mededeling dat haar vrijer geen goede echtgenoot zal zijn en dat ze die relatie moet beëindigen….

Dromen dat de dag nadert, is om de helderheid te zien naderen, dus deze droom is een optimistisch voorteken omdat het aangeeft dat ons onderbewustzijn al een tijd van groter licht voorziet en het einde van een aantal conflicten die ruimte laten voor onze hoop.

…Soms kan het duiden op een echt streven naar mystiek en waarheid. Meestal betekent zo’n droom het onder ogen zien van een probleem of een morele zorg, in de droom herinneren we ons die priesters die we in het leven zijn tegengekomen. In dit geval is de betekenis als volgt: als we gelovigen zijn, voorspelt het een voorzienige hulp, troost, meer materiële en geestelijke goederen. Als we geen gelovigen zijn, kondigt het kwaad en rampen aan, tenzij we spreken, in welk geval het einde van onze kwalen wordt aangekondigd….

…Het wordt als een onschatbaar goed beschouwd. Likdoorns in de dromen betekenen rijkdom en een gelukkig einde van het werk. Rijkdom is evenredig met de hoeveelheid maïs in de droom, net zoals wat er met de maïs (oogst, meel, rogge, graan) gebeurt, voor goed of slecht, is wat er met onze rijkdom zal gebeuren. Dromen van maïs (oogst, meel, rogge, granen) op het bed is een voorteken van een toekomstige zwangerschap….

…Als je er een geeft aan iemand van het andere geslacht, krijg je een onverwachte ontmoeting die je met vreugde zal vervullen. Als je droomt dat je je ouders kust, betekent dit dat er binnenkort een einde komt aan een aantal problemen die je achtervolgen. Als je een vreemde kust, betekent dit dat het niet goed is mensen te veel te vertrouwen….

…Als we naar een afspraak gaan en dit heeft een goed einde, voorspelt dat een nieuwe genegenheid. Als er een probleem is, symboliseert dit dat we onrealiseerbare verlangens hebben….

…Misschien rondt je geest het idee af van iets dat tot een einde komt en dat zijn doel heeft bereikt. Gedachte die de angst inhoudt om een ​​bezit te verliezen….

…Symboliseert regen en vruchtbaarheid. Droom van huilen duidt op een diep verdriet. Misschien onderdruk je sommige harde gevoelens, maar nu druk je de pijn uit via dromen. Het onderdrukken van sommige moeilijke situaties is niet altijd goed. De droom dat iemand huilt voorspelt een onverwachte vreugde. Rustig huilen in een droom voorspelt een gelukkige gebeurtenis. Als je heel hard huilt totdat je je moe of opgelucht voelt, is dat het einde van een moeilijke, zware of gevaarlijke situatie….

…De havik symboliseert het opkomen in alle bestaansgebieden: fysiek, intellectueel, moreel en spiritueel. Kleine havik in een droom duidt op overwinning en superioriteit. Als we in onze dromen een havik een haas zien verscheuren die de overwinning op de wellustige verlangens aankondigt. Als de havik van links naar rechts vliegt, symboliseert dat een idee, een hoogvliegend project dat ons leven kan veranderen. Als het van rechts naar links vliegt, kan dat een tegenslag in onze situatie betekenen en zelfs het einde van een hoge positie. Als we mensen zijn met spirituele ambitie, en we zien de havik met de kap in onze dromen die het langverwachte verlangen symboliseert om het licht van de verlichting te ontvangen….