…Dromen dat je handen of je kleding bevlekt zijn, symboliseert een waarschuwing dat er ruzie, woede en misverstanden onder het gezin zullen ontstaan ​​vanwege onbeduidende redenen. Dromen dat hun handen gekleurd zijn, duidt erop dat u te maken krijgt met ongerechtvaardigde beschuldigingen en beledigingen. Dromen dat je je handen wast, suggereert dat de dromer zich bij vrolijke en feestelijke groepen wil aansluiten, maar niet weet hoe. Wanneer een vrouw droomt dat ze haar eigen handen bewondert, symboliseert dat dat ze de aandacht van een man wil trekken. Wanneer een vrouw droomt dat ze de handen van anderen bewondert, symboliseert dit jaloezie en geeft het ook aan dat ze de jaloezie van een man zal ondergaan. Wanneer een vrouw droomt dat een man in haar hand knijpt, suggereert dit dat ze het risico loopt een vergrijp of iets illegaals te begaan. Als een vrouw droomt dat andere mensen haar handen kussen, is dat een waarschuwing, want dat betekent dat ze het slachtoffer zal worden van intriges tegen haar goede reputatie. Wanneer een vrouw ervan droomt om met vuur om te gaan zonder haar handen te verbranden, suggereert dit dat ze een belangrijke positie heeft ingenomen. Dromen dat je handen vastgebonden zijn, suggereert de onmogelijkheid om te bereiken wat je wilt, maar als het je lukt om jezelf los te maken in de droom, geeft dit aan dat je het dankzij je inspanning kunt bereiken. Dromen over mooie handen suggereert dat je sociaal succesvol zult zijn, wat een verbetering voorziet in de zaken die je behandelt. Dromen over lelijke handen, of erger nog, met misvormde handen, suggereer toekomstige mislukkingen die ertoe kunnen leiden dat je wordt geruïneerd. Dromen over bebloede handen is geen goede droom; het suggereert verdriet, ziektes, enz. Dromen over een geblesseerde hand houdt in dat iemand voordeel zal halen uit het werk en de inspanning die je hebt gedaan. Dromen over een geamputeerde hand suggereert dat je een eenzaam leven zult leiden omdat anderen je verkeerd zullen begrijpen, en jijzelf ook niet. Dromen dat je je handen verbrandt, betekent dat je je ambities, roem of macht te veel waardeert. Dromen dat je harige handen hebt, suggereert dat je niet geschikt bent voor een baan of bedrijf; het symboliseert minderwaardigheidscomplex. Dromen over zeer lange handen geeft aan dat je binnenkort tenminste een deel van je dromen zult bereiken. Dromen over kleine handen suggereert het tegenovergestelde. Dromen over vuile handen duidt op afgunst en egoïsme….

Handen snijden voorspellen verlies en ziekte. Dikke en sterke handen duiden op een toename van het aantal gezinnen of op uitbreiding van de vriendenkring. Harige handen zijn een teken van kleine problemen. Als je ervan droomt je handen te verliezen, voorspelt dit de mogelijkheid van baanverlies of overlijden van een bekende. Ruzie maken met een ander met je handen betekent strijd of conflict met een machtig persoon. Frisse en mooie handen zijn een teken van geluk en harmonie in het gezin….

…De hand symboliseert onze manier van handelen. De rechterhand komt overeen met de rationele, bewuste, logische en viriele kant. De linkerhand betekent een irrationeel, onlogisch, onbewust en passief deel van het karakter. Grote, sterke en goed gestructureerde handen duiden op succes en vooruitgang. Kleine, zwakke en lelijke handen duiden op roekeloosheid, onzekerheid, ontevredenheid en mislukking. Witte en schone handen betekenen gemakkelijk succes. Zwartgeblakerde en harde handen betekenen gezwoeg en moeilijk succes. (Tenzij we zwart zijn) Harige handen duiden op smerige verbeeldingskracht. Handen aan elkaar geregen tonen emotionele stress. Als u naar uw eigen handen kijkt, voorspelt u verwarring….

…Droom van je handen vertegenwoordigt je relatie met de mensen in je leven en hoe je omgaat met de wereld. Handen zijn een vorm van communicatie tussen mensen. In dromen symboliseert de linkerhand je goedheid en vrouwelijke kwaliteiten en de rechterhand symboliseert mannelijke attributen. Droom van het nemen van iemands hand vertegenwoordigt uw vereniging met deze persoon. Droom van het hebben van hele grote handen geeft aan dat je zult slagen en je doelen zult bereiken. Droom dat je handen bevlekt zijn met bloed, betekent dat je je schuldig voelt over iets in het echte leven. Droom van het wassen van uw handen betekent dat er een kwestie is die u zorgen baart en dat u ermee moet omgaan. Aan de andere kant geeft het aan dat u een deel van de verantwoordelijkheid van uw schouders haalt….

…Als we naar onszelf kijken met mooie, nette en schone handen, zal de droom een ​​voorbode zijn van succes in onze plannen. Als de handen vuil, eeltig of bekrast lijken, symboliseert dit dat er veel offers moeten worden gebracht om onze doelstellingen te bereiken, en als het succes komt, zal dat zijn na veel moeite. Sommige auteurs denken ook dat de rechterhand overeenkomt met de rationele en logische kwesties en de linkerhand met de onbewuste en irrationele kwesties….

…Dromen over lampen, lantaarns of een ander handheld-apparaat dat dient om je weg te verlichten terwijl je loopt, suggereert dat je altijd je eigen zaken in de gaten houdt, waar je aan het einde van zult profiteren. Dromen dat je een lamp aansteekt suggereert een succesvolle start. Dromen over een verlichtingsobject, maar dat het is uitgeschakeld, suggereert dat je mentale verwarring ervaart en dat je niet weet welke kant je op moet, maar als het licht zwak is, suggereert dit dat je op het punt staat alles te verliezen je hebt gewild en daarom moet je er hard aan werken om dit te voorkomen en eventuele fouten op te lossen. Dromen dat je een lamp in je handen hebt en hij valt op de grond, en erger nog, hij is vernietigd, suggereert een ernstig risico op mislukking. Aan de andere kant, als de intensiteit van de lamp toeneemt, duidt dit op een zeker succes in de nabije toekomst. Dromen dat je een lantaarn, zaklantaarn enz. Schoonmaakt, suggereert dat je binnenkort het succes zult overwinnen waarop je hebt gewacht, maar alleen als je de manier waarop je werkt zorgvuldig bekijkt. Als je droomt dat je een lantaarn of zaklamp koopt, suggereert dit dat je een goed bedrijf hebt of dat je bestaande zaken verbetert. Wanneer een jonge vrouw droomt dat ze het gezicht van haar geliefde verlicht met een zaklamp, suggereert dat dat ze twijfelt of hij de juiste man voor haar is. Als het lampje uitgaat, betekent dit dat de relatie zal verbreken. Dromen over lampen, zaklampen, fakkels, enz., Kondigt een toekomstig succes aan in de zaken die door de dromer worden afgehandeld. Dromen dat je een zaklamp of zaklamp in je handen hebt en de vloer verlicht waar je loopt, suggereert dat je op zoek bent naar manieren om jezelf te verbeteren of om je in ieder geval op je gemak te voelen bij je voortdurende activiteiten….

…Dromen over watertanks van welk type of formaat dan ook, bijvoorbeeld wasbakken, bakken of wasbakken waar je voorwerpen kunt wassen, suggereert dat er problemen of nieuwe interesses komen die de dromer op de een of andere manier beïnvloeden. Dromen dat je je handen en gezicht wast met schoon water suggereert dat je ernaar verlangt om met nieuwe problemen om te gaan, zaken, enz. Dromen dat je je handen en gezicht wast met vuil water, suggereert dat je ongeoorloofd wilt hebben. en gevaarlijke contacten, emotioneel of in uw bedrijf. Dromen dat iemand zich aan het wassen is, suggereert dat iets zich nu in de laatste fase bevindt en dat je misschien vol problemen zit, maar binnenkort nieuwe hoop en nieuwe motieven zult hebben. Dromen over een wasvrouw op het werk impliceert ontrouw en ongeoorloofde avonturen, van jou of van iemand anders (partners, vrienden, familie, enz.). Wanneer een vrouw droomt dat ze een wasvrouw is, symboliseert dit dat ze ontrouw is aan haar man, minnaar of de mensen met wie ze werkt. Dromen dat je je eigen kleding wast, suggereert dat je veel moeite zult moeten doen om te bereiken wat je wilt. Dromen over een jonge vrouw die haar kleren wast, duidt op aanstaande geneugten vanwege nieuwe relaties. Dromen dat je in een was je kleren wast, geeft aan dat een ziekte die niet goed is behandeld, zal verergeren….

Dromen over het ontvangen van een pakket of een tas van welke grootte dan ook is een aankondiging van aanstaande voordelen en zelfverbetering, maar als het pakket uit de handen van de dromer glijdt en op de grond valt, betekent dit dat er ongelukkige situaties zullen zijn en het verlies van een belangrijke kans.

…Het is altijd een goed voorteken als een jonge vrouw droomt van zingende vogels met prachtige veren, omdat het vreugde, een goed leven en misschien rijkdom aankondigt. Dromen dat vogels dichterbij komen, zou kunnen betekenen dat de dromer binnenkort nieuws zal ontvangen. Als de vogels zingen, is het nieuws goed. Als ze stilstaan, zal het nieuws onbeduidend zijn, en als de vogels een donkere kleur hebben, zal het slecht nieuws zijn. Dromen van donkere en stille vogels betekent dat er in de nabije toekomst verdriet en slechte economische situaties zullen ontstaan. Het kan ook betekenen dat de dromer het slachtoffer wordt van machtige mensen. Dromen van een gewonde en bloedende vogel suggereert dat de dromer in de nabije toekomst dagen van ellende zal leven. Dromen van een zwerm vogels die vliegen, kondigt aan dat de slechte streak die de dromer momenteel doormaakt binnenkort zal eindigen en zal overschakelen naar welvaart voor de dromer. Dromen van het achtervolgen en vangen van een of meer vogels duidt op het verlangen en de ambities van welvaart, die lang op zich laat wachten. Dromen over het doden van een vogel duidt op een ramp in het eigen bedrijf van de dromer, vooral als de dromer een boer is of als zijn of haar bedrijf gerelateerd is aan het platteland. Dromen van pratende vogels suggereert dat de dromer vaardigheid en vermogen mist om zijn of haar zaken te regelen. Dromen over het zingen van vogels is een goed voorteken, omdat het vrede, geluk, onderscheidingen, sympathie en succes aankondigt. Dit geldt met name voor mensen die werkzaam zijn op artistiek of intellectueel gebied. Dromen van een dode zingende vogel in eigen handen, symboliseert dat er mislukkingen zullen zijn in wat het meest gewenst is, en meer nog, als de dromer een kunstenaar is. Dromen van het bevrijden van een zingende vogel, symboliseert dat de dromer kansen verspilt. Dromen dat een zingende vogel de slaapkamer van de dromer binnenkomt, suggereert dat het langverwachte succes eraan komt en dat het de dromer in staat zal stellen een comfortabel en voornaam leven te leiden, wat uiteindelijk nadelig zal zijn voor de dromer. Deze droom is een waarschuwing, vooral voor vrouwen, in die zin dat ze niet moeten hopen….

…Het gebruik van een naald in een droom geeft aan dat je een bepaalde relatie of situatie moet herstellen die uit je handen is ontsnapt of die zijn rand heeft bereikt. Een naald is ook een symbool van enige emotionele of fysieke pijn. Op zoek naar een naald in een droom symboliseert dat je geeft om triviale situaties….

…Sterk, liefdevol succes. Onaangename heupen, gezondheidsproblemen. Als een man zijn handen op de heupen van een vrouw legt, duidt dat op liefde en tederheid….

…Dromen over rechters of gerechtigheid onthult bezorgdheid over onze situatie. Dromen met een rechter weerspiegelt onze hoop dat iemand ons helpt een beangstigende of onderschatte situatie te overwinnen. Als we worden beoordeeld, geeft dat aan dat we ons in de handen van het toeval bevinden. Het maakt niet uit of het resultaat van de uitspraak gunstig is of niet. Als we van onszelf dromen als rechter of jury die onthult dat we een beslissing moeten nemen die we belangrijk vinden en we weten niet hoe we die moeten nemen….

…Dromen van het hebben van een paraplu in de hand kondigt problemen en onaangename situaties aan waarop de dromer zich moet voorbereiden. Dromen van andere mensen die paraplu’s in hun handen dragen, duidt erop dat iemand de dromer om hulp zal benaderen. Dromen om te vragen om een ​​paraplu te lenen, kondigt negatieve en onaangename momenten aan die de dromer ertoe zullen aanzetten om hulp te vragen. Dromen over het uitlenen van een paraplu suggereert dat mensen binnenkort ondankbaarheid zullen tonen tegenover de dromer. Dromen over het verliezen van een paraplu suggereert dat er ruzie zou kunnen zijn met iemand die de dromer vertrouwde en in geloofde. Dromen van een kapotte en nutteloze paraplu suggereert dat verrassend genoeg de dromer negatief zal worden beïnvloed in zijn of haar baan, bedrijf, etc. Dromen van het hebben van een mooie paraplu tijdens de regen is een aankondiging van welvaart en geluk. Dromen over het verbergen van een paraplu verwijst meestal naar liefdesaffaires of verborgen zaken. Deze droom gaat over zelfverwijt. Wanneer een jonge vrouw droomt van een paraplu, geeft dit aan dat ze door haar verdacht gedrag binnenkort prestige en afwijzing van haar vrienden zal verliezen….

Symboliseert onze vruchtbaarheid of de vruchtbaarheid van het project dat we in handen hebben.

…Dromen dat je je kapper bezoekt, suggereert dat je snel gestoord zult worden door indiscreties over het andere geslacht. Wanneer een vrouw droomt dat ze aan het kleuren is of haar haar heeft getint, kondigt het aan dat ze leed zal ervaren als gevolg van roddels in haar sociale omgeving. Als je in de droom je haar op een opvallend exotische manier beheert, suggereert dat dat je lichtzinnig bent en oneerlijke middelen gebruikt om anderen je te laten gehoorzamen. Dromen dat je handen bedekt zijn met haar, zoals een aap, kan erop wijzen dat je onschuldige mensen belastert, wat je uiteindelijk vijanden zal opleveren. Dromen dat je je haar verliest, suggereert het risico van ernstige schade, verlies en mislukkingen….

…De inkt in dromen kondigt goed nieuws aan, behalve in die gevallen waarin de inkt giet of morst, als dat zo is, dan kondigt zo’n droom onenigheid aan. Als de inkt in dromen zwart is, voorspelt het de op handen zijnde komst van een familielid of een vriend die we waarderen. Als het rood is, is dit een teken dat ons gedrag verkeerd kan worden begrepen. Als de inkt groen is, zoals in het echte leven, is het een symbool van hoop. Dromen over het zien van de met inkt bevlekte kleding geeft aan dat er laster en intriges rond de dromer zijn. Er is ook een mogelijkheid om te roddelen waar u rekening mee moet houden. Deze betekenis is vooral ernstig als een jonge vrouw erover droomt. Als je jezelf met inkt op de vingers ziet, dan laat dat zien dat je jaloers bent en als de inkt rood is, dan bestaat het risico dat je om sentimentele redenen in ernstige problemen komt. Dromen dat u inkt produceert, voorspelt dat u zich bezighoudt met zaken die veel papierwerk vergen. Dromen over flessen vol inkt, laat zien dat uw bedrijf vastloopt vanwege bureaucratische en egoïstische motieven….

…Als de persoon van wie je droomde jong is, betekent dit dat je handen veel geld zullen opleveren. Als de persoon jong is en een donkere huidskleur heeft, heb je lange tijd een goede gezondheid. Als u een volwassene bent die ervan droomt een tiener te zijn, geeft dit aan dat u zich onvolwassen gedraagt….

…Als de liaan van boven hangt, symboliseert dat een middel tot ascensie. Als we worden beperkt door een houtachtige klimplant die aan bomen hangt, vooral in tropische regenwouden, voorspelt dat dat we binnenkort een hogere positie zullen bereiken. Als we de lianen beklimmen, geeft dat ons verlangen aan om omhoog te gaan. Als we door de lianen gaan of we vallen ervan af, voorspelt dat een achteruitgang van onze positie, de frustratie van onze hoop. Als de liaan op de grond, op meubels of in onze handen ligt, is dit een waarschuwing over de toestand van ons bedrijf. Dezelfde betekenissen zijn van toepassing als we dromen over een wijnstokboom….

…In veel gevallen kondigt dromen over de toetsen van een piano een onverwachte rijkdom in de toekomst aan. Als de droom gaat over de toetsen van een typemachine of een computertoetsenbord, is dit een teken van een op handen zijnde verbetering in onze huidige situatie….

…Dromen met een schoppen van elk type kaartspel is een waarschuwing dat u in de nabije toekomst zeer ernstige en gevaarlijke moeilijkheden zult ervaren. Deze droom is veel explicieter als je droomt met de schoppenaas, in dit geval moet je heel voorzichtig zijn in je echte leven. Dromen dat je een militair zwaard hanteert, symboliseert je verlangen om een ​​commandopositie te bereiken, en dat je het waarschijnlijk zult krijgen. Dromen dat iemand een zwaard uit je handen neemt, kondigt aan dat je niet in je doelstellingen zult slagen. Dromen dat anderen hun zwaard hanteren, kondigt aan dat je verschillende obstakels tegenkomt voordat je bereikt wat je wenst, in de mate dat je wordt blootgesteld aan gevaarlijke situaties. Dromen over een gebroken zwaard kondigt mislukking en andere complicaties aan….

…Droom van reuzel geeft aan dat je veel voldoening zult hebben over je fortuin. Dromen dat je handen in gesmolten reuzel zijn, betekent teleurstellingen en het niet bereiken van bekendheid in je sociale kringen….

…Wees het onderwerp van een enquête kondigt aan dat u de verdenkingen van uw rivalen hebt gewekt. Deel uitmaken van één duidt op een op handen zijnde overwinning op je tegenstanders….

…Als je jezelf een pijl ziet gooien, betekent dit dat je verder wilt gaan dan het conventionele met de dingen die je in handen hebt. Zie de pijl in de lucht, praat over idealisme, verheffing….

…Dromen over het maken van snoep met je eigen handen geeft aan dat je het gewenste succes zult behalen met hard werken en doorzettingsvermogen. Dromen over het eten van allerlei soorten snoep wijst vooral op sociaal succes. Bij jonge mensen gaat de betekenis over liefde en liefdesaffaires. Bij volwassenen is de betekenis van succes en voldoening. Bij oude mensen duidt het op herinneringen aan vervlogen tijden. Een jongere die snoep als geschenk ontvangt, duidt op liefde, maar in sommige gevallen ook op bewondering en hypocrisie van valse vriendschappen. Dromen over het weggeven van snoep duidt op angst om bepaalde doelen niet te halen….

…Dromen over overdreven reinheid is een bewijs van een verlangen om onszelf te bevrijden van iets dat onaangenaam of verwerpelijk kan zijn. Als we onze handen of ons lichaam wassen, blijkt dat we ons willen ontdoen van enige werkelijke of vermeende schuld. Als we het beddengoed wassen dat onthult bezorgdheid om feiten over ons seksleven verborgen te houden….

…Als het touw van bovenaf hangt, symboliseert het een manier van ascentie. Als we eraan worden geschorst, voorspelt dit dat we binnenkort een hogere positie zullen bereiken. Als we het touw opklimmen, duidt dit op ons verlangen om omhoog te gaan. Als we down of we vallen, voorspelt dit een afnemende positie, frustratie van onze hoop. Als het touw op de grond, op meubels of in onze handen ligt, wordt het geïnterpreteerd als een waarschuwing over de toestand van ons bedrijf. Het heeft dezelfde betekenis als we een touw aanschaffen of ontvangen….

Als je ervan droomt om een ​​stem uit te brengen, dan kan dit een indicatie zijn dat een compromis met een invloedrijk persoon vereist is, of dat er belangrijke beslissingen moeten worden genomen waarvoor niet veel opties zijn, in welk geval de beste beslissing , die in jouw handen ligt, zou zijn om de vereiste af te wijzen.

…Dromen van een gezellig praatje met een dokter is een goed teken, want het geeft aan dat de dromer op dit moment in goede gezondheid verkeert en er welvarende zaken in zicht zijn. Voor een jonge vrouw, die ervan droomt een dokter te bezoeken, is dat een teken dat haar romantische relaties op het verkeerde pad zijn. Dromen van een bezoek aan een dokter omdat de dromer zich ziek voelt, duidt erop dat de dromer of iemand in het gezin onmiddellijke medische hulp nodig heeft. Dromen om door een arts te worden geopereerd, kondigt verschillende risico’s in het leven aan. Als er geen bloed in de droom wordt gezien, zijn de risico’s klein en kunnen ze worden beheerst, maar als je bloed ziet stromen, zullen de verliezen aanzienlijk en op handen zijn….

Diverse obstakels zullen u in handen duwen van mensen die uw belangen schaden.

…Als we worden opgegeten door een grote vis, geeft dit aan dat we in een proces van perfectie en zuivering zitten. In andere gevallen duidt het verslinden van een vis op een reëel gevaar dat ons morele en materiële verliezen kan veroorzaken. De kleine vis die we met onze handen proberen te vangen en wegglijdt, weerspiegelt de herinnering of angst voor sentimentele teleurstellingen. Dode of eenzame vissen duiden op bitterheid, wanhoop en eenzaamheid. Eenzame vissen die zich tussen de rotsen verstoppen, tonen het verlangen om ons te verbergen waar we verantwoordelijkheden en verdriet kunnen ontlopen….