…Droom van een lamp symboliseert richting, hoop, inspiratie, verlichting en herverzekering. Droom van een kapotte lamp suggereert dat je jezelf afsluit voor degenen die je proberen te helpen; het is ook een symbool van ongeluk en aanstaande pech. Droom van een exploderende lamp suggereert dat sommige van je vrienden vijanden zullen worden. Droom van een brandende lamp betekent dat sommige emotionele problemen je overweldigen. Je bent je vermogen kwijtgeraakt om je eigen weg te vinden. Droom van een doffe lamp duidt op een zwak karakter, ziekte of sterfgeval….

…Dromen over lampen, lantaarns of een ander handheld-apparaat dat dient om je weg te verlichten terwijl je loopt, suggereert dat je altijd je eigen zaken in de gaten houdt, waar je aan het einde van zult profiteren. Dromen dat je een lamp aansteekt suggereert een succesvolle start. Dromen over een verlichtingsobject, maar dat het is uitgeschakeld, suggereert dat je mentale verwarring ervaart en dat je niet weet welke kant je op moet, maar als het licht zwak is, suggereert dit dat je op het punt staat alles te verliezen je hebt gewild en daarom moet je er hard aan werken om dit te voorkomen en eventuele fouten op te lossen. Dromen dat je een lamp in je handen hebt en hij valt op de grond, en erger nog, hij is vernietigd, suggereert een ernstig risico op mislukking. Aan de andere kant, als de intensiteit van de lamp toeneemt, duidt dit op een zeker succes in de nabije toekomst. Dromen dat je een lantaarn, zaklantaarn enz. Schoonmaakt, suggereert dat je binnenkort het succes zult overwinnen waarop je hebt gewacht, maar alleen als je de manier waarop je werkt zorgvuldig bekijkt. Als je droomt dat je een lantaarn of zaklamp koopt, suggereert dit dat je een goed bedrijf hebt of dat je bestaande zaken verbetert. Wanneer een jonge vrouw droomt dat ze het gezicht van haar geliefde verlicht met een zaklamp, suggereert dat dat ze twijfelt of hij de juiste man voor haar is. Als het lampje uitgaat, betekent dit dat de relatie zal verbreken. Dromen over lampen, zaklampen, fakkels, enz., Kondigt een toekomstig succes aan in de zaken die door de dromer worden afgehandeld. Dromen dat je een zaklamp of zaklamp in je handen hebt en de vloer verlicht waar je loopt, suggereert dat je op zoek bent naar manieren om jezelf te verbeteren of om je in ieder geval op je gemak te voelen bij je voortdurende activiteiten….

…Droom van een ingeschakelde lamp voorspelt materiële verliezen veroorzaakt door onzorgvuldigheid. Droom van een uitgeschakelde lamp betekent een zwak karakter, ziekte of rouw….

Als het brandt, voorspelt het gezinsvreugde. Als het een zwakke kracht heeft, geeft dit aan dat familierelaties kwetsbaar zijn. Als het uit is, emotioneel misverstand. Het breken, financiële verliezen. Als u er een plaatst, wordt er een nieuw project gestart….

…Het symboliseert externe hulp die nuttig kan zijn bij het zoeken naar oplossingen voor uw zorgen. Als de lampen tijdens de droom worden uitgeschakeld, kan dit erop wijzen dat u argumenten verliest of bepaalde pogingen niet doet….

Het symboliseert alles wat zwak, onzeker en aarzelend, hypothetisch en van korte duur is.

…Als het het licht van een lamp of een kaars is, kondigt het moeilijkheden aan. Als het een brand is, zullen uw zorgen wegvallen. Als wat we “afslaan” onze dorst is, is dat een teken van succes en prestaties….