…Een jonge vrouw die ervan droomt langs begraafplaatsen te lopen, zou kunnen betekenen dat ze binnenkort weduwe kan worden. Als een volwassen vrouw droomt dat ze bloemen naar de begraafplaats draagt, geeft dat aan dat haar luxe en familie in goede gezondheid verkeren en dat er geen reden is om zich zorgen te maken. Een weduwe die droomt dat ze over de begraafplaats loopt, zou kunnen betekenen dat ze binnenkort weer gaat trouwen, dit keer met meer geluk. Dromen dat je op een begraafplaats of pantheon bent, zou kunnen betekenen dat dierbaren die verondersteld worden dood te zijn dat niet zijn, en binnenkort zal de dromer nieuws over hen ontvangen. Dromen van verlaten en vergeten graven suggereert dat vrienden of verre familieleden, die al werden vergeten, binnenkort weer aanwezig zullen zijn. Ouderen die op de een of andere manier dromen van begraafplaatsen, laten doorschemeren dat de dromer fysiek moe is en dat ze verlangen naar echte en langdurige rust….

…Droom van een begraafplaats betekent dat je een beetje neerslachtig bent en een sterke neiging hebt tot depressiviteit en melancholie. Het geeft ook aan dat u wat onaangenaam nieuws zult ontvangen….

Je bent niet in een goede bui. Neiging tot depressie en melancholie. Vervelend nieuws….

Als deze dromen zich herhalen, kan het een neurose zijn. Het kan ook het resultaat zijn van recente gebeurtenissen. In andere gevallen geeft het aan dat we door een periode van onzekerheid en twijfel gaan. Verlangen naar het verleden….

…Dromen over watertanks van welk type of formaat dan ook, bijvoorbeeld wasbakken, bakken of wasbakken waar je voorwerpen kunt wassen, suggereert dat er problemen of nieuwe interesses komen die de dromer op de een of andere manier beïnvloeden. Dromen dat je je handen en gezicht wast met schoon water suggereert dat je ernaar verlangt om met nieuwe problemen om te gaan, zaken, enz. Dromen dat je je handen en gezicht wast met vuil water, suggereert dat je ongeoorloofd wilt hebben. en gevaarlijke contacten, emotioneel of in uw bedrijf. Dromen dat iemand zich aan het wassen is, suggereert dat iets zich nu in de laatste fase bevindt en dat je misschien vol problemen zit, maar binnenkort nieuwe hoop en nieuwe motieven zult hebben. Dromen over een wasvrouw op het werk impliceert ontrouw en ongeoorloofde avonturen, van jou of van iemand anders (partners, vrienden, familie, enz.). Wanneer een vrouw droomt dat ze een wasvrouw is, symboliseert dit dat ze ontrouw is aan haar man, minnaar of de mensen met wie ze werkt. Dromen dat je je eigen kleding wast, suggereert dat je veel moeite zult moeten doen om te bereiken wat je wilt. Dromen over een jonge vrouw die haar kleren wast, duidt op aanstaande geneugten vanwege nieuwe relaties. Dromen dat je in een was je kleren wast, geeft aan dat een ziekte die niet goed is behandeld, zal verergeren….

…Het zien van een nieuw huis in een droom geeft aan dat je weer kracht hebt verzameld en identificeert nieuwe projecten. Je probeert emotioneel volwassener te zijn over een paar dingen. Het zien van nieuwe schoenen in een droom suggereert dat je pronkt met je succes. Als alternatief ben je op een levenspad dat nieuw en onbekend is. Dromen dat je op een nieuwe school zit, betekent dat je je in een bepaalde situatie niet thuis voelt. Over het algemeen lijkt dromen over nieuwe dingen of nieuwe plaatsen op iets nieuws in je leven. U kunt proberen te leren en analyseren wat u al weet uit uw eerdere ervaringen….

…Droom van de maan vertegenwoordigt iets verborgen, mysterie met een vrouwelijk aspect van je innerlijke zelf. Het symboliseert ook de cycli van leven, afhankelijkheid, indirecte kennis, mobiliteit, groei, verbeelding, het onderbewustzijn, het psychische en alles wat ontvankelijk en beïnvloedbaar is. Dromen van de maan zijn gerelateerd aan alle vrouwelijke en vruchtbare dingen, vooral met liefde en romantiek. Droom van een bewolkte maan in een donkere nacht is een teken van tegenslagen en verliezen. Droom van wassende maan duidt op veranderingen, vernieuwing en de cyclische beweging. Je vordert soepel op weg naar je pad. Droom van de eerste kwartier vertegenwoordigt een brandende liefde die soms groeit. Droom van een landschap verlicht door de maan duidt op een romantische liefde. De fasen van de maan geven de evolutiegraad aan. Volle maan betekent doelen en doelen. De heldere en mooie volle maan betekent nieuwe romantiek, vreugde en vrede. De nieuwe maan symboliseert nieuwe projecten of zaken die moeten worden uitgevoerd en ontwikkeld. De nieuwe maan is ook een teken van harmonie, van een brandende liefde. Dromen dat de maan afneemt, betekent ontrouw van je geliefde en teleurstellingen in het bedrijfsleven. Droom van een maansverduistering betekent dat je vrouwelijke kant je mannelijke kant overschaduwt. Waarschuwt u ook voor de ziekte van iemand in uw omgeving….

…Deze droom toont het verlangen naar nieuwe relaties of het uitbreiden van persoonlijke contacten. Als u degene bent die de uitnodiging ontvangt, betekent deze droom succes in een nieuwe sociale omgeving en als u degene bent die anderen uitnodigt, interpreteren sommige auteurs het als een kennisgeving van nieuwe verplichtingen en de noodzaak om voorzichtig te zijn met uw acties vóór uw sociale omgeving….

…Het ontdekken van geheime doorgangen in een droom geeft aan dat er iets nieuws en / of spannends in je leven gaat gebeuren. Het kan ook verwijzen naar nieuwe kansen, een nieuwe relatie of een nieuwe houding. Dromen over steegjes is een positieve droom….

…Dromen over een of meer leeuwen symboliseert dat een hogere macht je beschermt; daarom zul je slagen in wat je hebt besloten te doen. Dromen dat je een leeuw temt of domineert, suggereert dat je genoeg karakter, energie en vermogen hebt om je doelen te bereiken. Maar als de leeuw woedend is en je aanvalt, dan suggereert dit dat je vijanden te sterk zijn en je overwinning bedreigen. Dromen over gekooide leeuwen suggereert dat je twijfelt aan je vermogen om te bereiken wat je wilt. Dromen over een temmer die tegenover een gekooide leeuw staat, suggereert hoe anderen kunnen bereiken wat ze voorstellen, geholpen door hun verstand en wilskracht. Dromen over leeuwenwelpen suggereert dat er binnenkort nieuwe taken, werk, zakelijke of sociale relaties zullen zijn die moeten worden aangepakt. Wanneer een jonge alleenstaande moeder droomt dat een leeuwenwelp haar nadert, suggereert dat dat ze nieuwe bewonderaars zal ontmoeten en dat sommigen van hen haar het hof zullen maken. Dromen dat je het gebrul van een leeuw hoort, suggereert een nieuwe romantische relatie, maar het is niet altijd handig. Dromen over de huid van een leeuw kondigt relatief succes aan. Dromen dat je op een leeuw rijdt, alsof je op een paard rijdt, suggereert dat je genoeg energie hebt om je doel te bereiken…

…Dromen over schoenen toont over het algemeen uw levenshouding en uw overtuigingen. Het suggereert ook dat u uw voeten op de grond moet zetten. Dromen over het veranderen van schoenen betekent dat je je gedrag verandert ten aanzien van nieuwe gebeurtenissen en mensen. Dromen dat je de schoenen vergeet, geeft aan dat je probeert je oude, meestal ongunstige, mening te verlaten op basis van onvoldoende kennis, een irrationeel gevoel of een onnauwkeurig stereotype. Dromen over het verliezen van schoenen betekent dat je vindt wat je zoekt. Dromen over het niet dragen van schoenen betekent dat je een gebrek aan zelfvertrouwen en weinig zelfvertrouwen hebt. Dromen van nieuwe schoenen betekent dat je niet zo zeker hoeft te zijn van succes. Dromen over het dragen van een nieuwe schoen geeft aan hoe je in het leven staat. Het zien van oude of versleten schoenen betekent dat je door ijver en hard werken succes zult behalen. Dromen dat u de verkeerde schoenen draagt, geeft aan dat uw pad voor uw huidige activiteit arbeidsintensief zal zijn. Het kan er ook op wijzen dat u uw doelen moet heroverwegen. Het zien van babyschoenen in een droom toont zuiverheid, onschuld en verlangen om lief te hebben. Als u van plan bent of al een baby krijgt, suggereert dit dat de baby zijn voetjes op de grond zet. Aan de andere kant geven babyschoentjes aan dat je meestal op een site geworteld bent zonder te vertrekken. Het zien van een klomp in een droom betekent eenzaamheid en verdriet. Het dragen of zien van sneakers betekent dat je kleine obstakels hebt en comfort bij jezelf hebt. Bovendien geeft deze droom aan dat je een actief leven hebt en dat je altijd in beweging bent….

…Het zien van een opening in een droom duidt op een nieuwe invloed of een nieuwe inspiratie die in je leven komt. Dromen dat je iets opent, geeft aan dat je je potentieel aan het ontwikkelen bent. Het kan ook nieuwe kansen betekenen….

…Een jonge vrouw die droomt over andere mensen die haar nieuwe schoenen bewonderen, moet voorzichtig zijn met nieuwe vrienden, vooral mannen, wanneer ze haar met ongewone intimiteit benaderen, aangezien ze hypocriete vleiers kunnen zijn. Als je droomt van schoenen zonder enig detail, dan vertoont dit veranderingen in de nabije toekomst. Als de schoenen nieuw zijn, suggereert dit dat er binnenkort financiële voordelen zullen zijn. Als ze oud en kapot zijn, betekent dit armoede. Als de dromer aan schoenen werkt, suggereert dit dat iemand haar verraadt. Als je droomt dat je je eigen schoenen laat glanzen, dan vertegenwoordigt het een aanstaande verbetering van zaken, zaken, liefde, enz., Die allemaal voldoening zullen schenken. Als je ervan droomt dat je met vuile, oude of kapotte schoenen bent, dan kan dat betekenen dat je door je karakter en vernietigende kritiek gemakkelijk vijanden maakt. Als je droomt dat je schoenen draagt ​​die te strak zitten, kan dit betekenen dat er binnenkort verontrustende situaties zullen ontstaan ​​waarbij vrienden en familieleden betrokken zijn; bijvoorbeeld dat ze je in het openbaar belachelijk zullen maken door harde en beledigende kritiek. Als je droomt dat je schoenen draagt ​​die aan elkaar zijn vastgemaakt of geplakt, symboliseert dit verschillende argumenten en materiële of gezondheidsverliezen. Als u ervan droomt uw schoenen te verliezen of dat iemand ze van u heeft gestolen, duidt dit op verschillende soorten verliezen die waarschijnlijk niet zullen worden verhaald. Als iemand reserveschoenen in de droom heeft, kan dit betekenen dat de verliezen niet permanent zullen zijn en dat de dromer zich professioneel zal herstellen, misschien met nieuwe winsten. Als je droomt dat je schoenen van het andere geslacht draagt, kan dit betekenen dat je naam en persoonlijkheid worden belasterd en belasterd. Als je droomt over iemand anders die jouw schoenen draagt, dan waarschuwt het je voor een rivaal in je liefdesleven. Als u ervan droomt dat u een nieuw paar schoenen draagt, kondigt dit succes en verbeteringen aan in de zaken waarmee u te maken heeft, zoals werk of zaken. Als we dromen over sneakers, waarschuwt het ons voor het risico van gevaarlijke toezeggingen, bijvoorbeeld relaties met onbetrouwbare mensen. Als een vrouw ervan droomt dat haar eigen schoenen of gympen erg aantrekkelijk zijn en door andere mensen hoog gewaardeerd worden, dan is dat een waarschuwing voor haar flirten, die, als ze niet beheerst wordt, haar hoofdpijn en minachting zal veroorzaken….

…Als we dansen, of als we naar een dans kijken met de wens om deel te nemen, interpreteren veel auteurs dat als een teken van ons verlangen om nieuwe richtingen te bepalen of om bepaalde aspecten van ons leven die stagneren, te verplaatsen. Het kan de intuïtie zijn van nieuwe mogelijkheden in de nabije toekomst….

…Reizen is altijd een symbool van het leven zelf. Dromen over reizen betekent winst of verlies, gebaseerd op wat er in de droom gebeurt, dat wil zeggen: als je lijdt of blij bent, als het een gelukkige reis is of als er ongelukken gebeuren. Dromen dat een vriend met plezier aan een reis begint, betekent een aanstaande verandering in iemands leven die wordt weerspiegeld in iemands harmonie met familie en vrienden. Dromen van vrienden die door een reis door verdriet zijn binnengevallen, kan betekenen dat de dromer zijn dierbaren lange tijd niet zal zien. Ook loopt die het risico zijn waarden te verliezen. Dromen dat je reist in een voertuig dat overladen is met passagiers, kan betekenen dat je betrokken raakt bij avontuurlijke en risicovolle zaken en taken waarin veel mensen niet eerlijk zijn. Dromen van jezelf reizen in de zee suggereert dat je hunkert naar nieuw leven, nieuwe relaties en nieuwe kansen om te gedijen. Dromen van jezelf reizen op onbekende en lugubere plaatsen duidt op de aanwezigheid van vijanden en ziektes. Als je op een rotsachtig en moeilijk pad reist, vertegenwoordigt dit struikelblokken en teleurstellingen in de buurt. Dromen om alleen te reizen in een voertuig suggereert dat u binnenkort een reis zult maken die zorgwekkend is. Als er tijdens de reis een ramp plaatsvindt, kan dit betekenen dat zaken of zaken, relaties of vriendschappen slecht verlopen vanwege een gebrek aan oprechtheid van de dromer of een andere persoon. Dromen dat je in minder tijd dan verwacht een reis hebt gemaakt, kan betekenen dat de projecten van de dromer binnenkort naar tevredenheid zullen worden gerealiseerd. Dromen om te voet te reizen, voorspelt de noodzaak van meer inspanning bij wat er wordt gedaan om succes te behalen. Dromen van reizen te paard suggereert dat er in korte tijd veel kansen op succes zijn. Dromen van gewapend reizen suggereert dat allerlei soorten problemen moeten worden vermeden, ook met familie en vooral met partners….

…Volle maan, helder en mooi, betekent romantiek, vreugde en vrede aan de deur. Nieuwe, jonge maan betekent nieuwe projecten of bedrijven om uit te voeren. In een nuchtere nacht is dat een teken van ongeluk en verlies….

…Een matras in een droom zien, betekent dat je nieuwe verantwoordelijkheden en plichten krijgt die je een tijdje bezig zullen houden. Dromen dat je op een nieuwe matras slaapt, symboliseert geluk in je leven….

…Het zien van een pakket in een droom vertegenwoordigt energie, vaardigheden of creatieve gevoelens. Het ontvangen van een pakketje geeft aan dat je bepaalde sensaties gaat herkennen of dat je nieuwe bronnen krijgt. Het verzenden van een pakket suggereert dat u nieuwe projecten of bedrijven plant….

…Het ontvangen van een uitnodiging toont ons verlangen naar nieuwe relaties, nieuwe vriendschappen en ambities. Hetzelfde gebeurt als het over ons gaat die iemand uitnodigen. Tegelijkertijd waarschuwt deze droom ons dat we voorzichtig moeten zijn….

…Dromen om in een theater te zijn, betekent dat je nieuwe relaties zult hebben. Het kan erop wijzen dat u een nieuwe rol krijgt. Dromen van lachen en applaus geeft aan dat je een goede manier moet kiezen om bevrediging voor toekomstige doelen te bereiken. Dromen dat het theater in brand staat, betekent dat je wordt verslagen in een nieuw project….

…Dromen over de afgelopen jaren suggereert verlangen. Als we dromen van de komende jaren, kondigt het nieuwe projecten aan. Dromen over het nieuwe jaar voorspelt een verandering in je leven….

…Een huis symboliseert het fysieke lichaam van een persoon | daarom, afhankelijk van de toestand waarin het huis verkeert, zal de dromer zich fysiek zo voelen. Wanneer de dromer zijn of haar eigen huis in de huidige tijd ziet en het ziet er prachtig uit, geeft dat vreugde aan voor het succes in de zaken en zaken die de dromer beheert. Als er nieuwe pleeggezinnen in de droom zijn, vooral van kinderen, duidt dat op rust en een prettig thuis- en werkleven. Wanneer er kleine, oude en verwaarloosde huizen in de droom zijn, geeft dit aan dat de gezondheid van de dromer achteruitgaat en dat zaken, werk, enz., Van kwaad tot erger zullen gaan als ze niet onmiddellijk en effectief worden behandeld. Als de dromer zijn of haar eigen huis verlaat, betekent dit dat er een interne zorg is over het wagen aan nieuwe activiteiten op zoek naar fortuin. Dromen om een ​​oud huis te bezoeken waar de dromer tijdens zijn jeugd woonde, betekent dat de dromer goed nieuws zal ontvangen. Naar binnen gaan is een teken van grote tevredenheid over het behaalde succes bij bepaalde activiteiten. Wanneer een oud huis verlaten, verwaarloosd en half verwoest lijkt te zijn, geeft dit aan dat de dromer aan een pijnlijke ziekte zal lijden als hij niet op tijd wordt behandeld. Het kan ook duiden op ziekte en zelfs overlijden van een familielid of vriend. Wanneer de dromer een heel jonge vrouw is, duidt dit op diepe droefheid vanwege een vriendschap die verloren zal gaan. Dromen over het willen verhuizen naar een ander huis duidt op het verlangen naar een verandering van leven, die misschien snel genoeg zal gebeuren. Afhankelijk van de omstandigheden waarin het huis verschijnt, zal deze verandering goed of slecht zijn (tot welvaart of verslechtering in zowel gezondheids- als economische termen)….

…Dromen van een site vertegenwoordigt een bepaald aspect van jezelf in een bepaalde relatie. De dromen waarin we ons op verschillende locaties bevinden, worden vaak geassocieerd met verborgen gebieden van de bewuste geest en de verschillende aspecten van onze persoonlijkheden. Dromen dat je nieuwe plaatsen vindt of ontdekt, suggereert dat je nieuwe kracht ontwikkelt. Je kunt ook emotioneel groeien. Als je een leuke plek in een droom ziet, voel je je tevreden met je leven. Als je een donkere, mysterieuze plek ziet, betekent dit dat je je vastzit of onderdrukt voelt in een situatie….

…In dromen verwijzen mijnen naar alle schatten en rijkdommen die nog niet aan het licht zijn gekomen. Een mijn dromen is een voorteken van rijkdom en voordelen voor een arbeider, zakenman of ondernemer. Voor een wetenschapper vertegenwoordigt mijn droom wetenschappelijke ontdekkingen of nieuwe toepassingen van wetenschap. Voor een dokter staat een droom voor de ontdekking of de genezing van een nieuwe ziekte. Voor een politicus betekent het het oprichten van een politieke partij….

…Dromen over het graf, behalve onaangenaam zijn, is een slecht voorteken, want het betekent niet de dood, maar een slechte gezondheid, slechte zaken, pech, tegenslagen en problemen. Dromen over nieuwe graven kondigt aan dat je wordt geschaad door de fouten van andere mensen. Wanneer een vrouw ervan droomt om in een graf te zijn en het als de enige plek om te rusten te vinden, is dat een teken dat ze teleurgesteld of verdrietig zal zijn vanwege vrienden waarvan ze dacht dat ze haar trouw waren. Het geeft ook aan dat ze moeilijkheden en emotionele problemen zal hebben. Dromen over iemand die in een graf of crypte kijkt, suggereert dat er meerdere sociale conflicten, zaken of verlies van vriendschappen zullen zijn en verschillende antipathieën. Als je van een bepaalde afstand naar een verlaten tombe kijkt, betekent dit dat er problemen zullen zijn met familie en vrienden, die verdriet en bitterheid zullen veroorzaken. Dromen over iemand die recente graven bezoekt, betekent dat er verschillende risico’s zijn, dus je moet worden gewaarschuwd. Wandelen tussen graven kondigt het overlijden van een familielid of een zeer goede vriend aan. In het geval van een aanstaand huwelijk zal dit, in ieder geval in het begin, geen gelukkig huwelijk zijn. Dromen over het kijken naar een bekende persoon in een graf dat bedekt is met aarde, behalve het hoofd, betekent dat die persoon in ernstige problemen verkeert en om welke reden dan ook waarschijnlijk aan dezelfde problemen zal lijden, misschien veroorzaakt door dezelfde persoon in het graf. Dromen over het oppakken van een lijk om te begraven, maar dan is het lijk er niet meer, is een waarschuwing dat rivalen spioneren om je kwaad te doen. Dromen over het kijken naar je eigen graf is een teken dat rivalen proberen te voorkomen dat je meer succes behaalt dan degene die je al hebt. Dromen over een verlaten tombe met kleine details van vreugde, zoals een verse bloem, of iets dat duidt op een recent bezoek, betekent dat de slechte reeks die je doormaakt op het punt staat te eindigen en plaats te maken voor vreugde, verwachtingen en nieuwe hoop. Dromen over het graven van een graf terwijl je andere mensen lastig valt, suggereert dat wangedrag of indiscretie vijandigheden kan veroorzaken. Als je het graf in de droom beëindigt , kan dit betekenen dat simpele vijanden serieuze vijanden worden. Als dit in het zonlicht gebeurt, betekent dit dat er oplossingen voor de problemen zijn. Als je het lijk in het graf bent, betekent dit dat je in een ernstige depressie, verdriet en wanhoop verkeert, die moeten worden bestreden. Dromen over mausolea is in sommige gevallen een teken van ziekte en dood van een geliefde. Dromen dat je in een graf bent, is een waarschuwing voor een nabije ziekte….

…Dromen over een of meer paden, geeft meestal aan dat de dromer een constante zorg heeft vanwege twijfelachtige omstandigheden in zijn zaken, zaken, liefde, enz., Die een constant verlangen opwekt om veranderingen in zijn leven aan te brengen. De waarschijnlijkheid van deze veranderingen verschijnt bijna altijd in dezelfde droom en toont de moeilijkheden of faciliteiten om ze te doen. Bijvoorbeeld: een groot, lang en schoon pad, gemakkelijk te navigeren, geeft aan dat alles goed is in het leven van de dromer en dat dat nog een tijdje zo zal blijven. Integendeel, een smal, modderig, rotsachtig en moeilijk begaanbaar pad duidt op een overvloed aan problemen, wat aangeeft dat de gewenste verandering niet gemakkelijk of onmiddellijk zal zijn. Een pad dat plotseling lijkt geblokkeerd door een muur of door een ander obstakel zoals een enorme rots, of dat gewoon niet eindigt, geeft aan dat men geen succes mag verwachten in de verandering die gewenst is, omdat de problemen groter zouden zijn en onmogelijk op te lossen . Zo’n droom houdt in dat tactiek moet worden veranderd, evenals doelen en zelfs redenen, dus er moet een algemene beoordeling van de zaken van de dromer worden gemaakt, wat meestal tijd en geduld vereist. Dromen over meerdere paden die elkaar kruisen, geeft aan dat er geen zelfvertrouwen is en dat zal de dromer ervan weerhouden kansen te grijpen die worden geboden. Dromen over een of meer paden, trottoirs, wegen, enz., Duidt op aanstaande reizen. Dromen over wandelen en het observeren van een of meer onbekende paden geeft aan dat de dromer binnenkort nieuwe problemen zal moeten aanpakken en dat er tijd zal verloren gaan met bepaalde nieuwe acties. Dromen over een omheinde weg met prachtige bomen en bloemen geeft aan dat de dromer bijna succes nadert in wat hij of zij heeft ondernomen. Dromen van een mooi pad in het gezelschap van meerdere mensen duidt op vreugde en welvaart thuis. Als de dromer, man of vrouw, op het punt staat te trouwen, duidt dit op geluk met hun significante ander. Dromen over verdwaald te zijn op een onbekend pad geeft aan dat er fouten worden gemaakt die hetgeen is bereikt in gevaar brengen, en dat er ernstige mislukkingen en verliezen kunnen zijn. Dromen over wandelen op een smal stenig pad kondigt problemen en moeilijkheden aan die om op te lossen veel toewijding en werk vergen. Dromen dat het pad verloren is gegaan, duidt op mentale verwarring, wat de problemen verklaart waar de dromer doorheen gaat. Dromen om over een gemakkelijk pad te lopen, omzoomd met groen gras en overvloedige bloemen, duidt erop dat alle zaken van de dromer goed verlopen en snel succes zullen boeken. Dromen om op een donkere nacht op een onbekend pad te lopen, geeft aan dat de dromer tussenbeide komt in risicovolle zaken die tot ernstige problemen kunnen leiden. Wanneer een vrouw ervan droomt stevig te wandelen, duidt dit erop dat ze hunkert naar iets dat moeilijk te verkrijgen is, maar het uiteindelijk zal krijgen. Lopen over een pad of smal pad betekent meestal dat de dromer een romantische affaire heeft met een getrouwde persoon….

…Een kade zien betekent dat uw wensen uitkomen. Dromen dat je op een werf bent, suggereert dat je een nieuwe levensfase begint of nieuwe vorderingen maakt….

…Een raam open zien staan ​​en naar buiten kijken om een ​​helder landschap te zien, duidt op onze wens om de toekomst te kennen en de onbewuste zoektocht naar een groter perspectief, nieuwe gezichtspunten. In een kamer zijn met gesloten ramen of dat ze duisternis of getraliede ramen vertonen, duidt op ons isolement en het onvermogen om nieuwe horizonten te zien….

Dromen over het doen van een zwangerschapstest kan duiden op een nieuwe levensfase (een nieuwe baan, een relatie, etc.).

…Wanneer u droomt van een luchthaven, hangt de interpretatie ervan af of het een drukke of een lege luchthaven is. Een drukke luchthaven betekent een nieuw begin en ambities. Het kan zijn dat sommige ideeën in uw geest volwassen zijn geworden en dat het tijd is om ze te implementeren. Nieuwe relaties, nieuwe dimensies, andere horizonten, een reis. Als u daarentegen droomt van een lege luchthaven, kunnen uw plannen enige vertraging oplopen. Het kan zijn dat u uw reisplannen moet wijzigen of een project moet uitstellen….